Προϊόντα

Biomaris

Γερμανική εταιρεία καλλυντικών που δραστηριοποιείται στο χώρο της ομορφιάς 72 χρόνια με σκοπό την επιστημονική εκμετάλλευσης όλης της ευεργετικής δράσης της θάλασσας προς όφελος του ανθρώπου. Μια υπερσύγχρονη επιστημονική μονάδα, που προσπαθεί να είναι κοντά στις καθημερινές ανάγκες τους δέρματος και του οργανισμού γενικότερα, σεβόμενη πάντα τη φύση και την ομορφιά.

018

Beauty Spa

Ιταλική εταιρεία καλλυντικών που βασίζει τις δερματολογικές της έρευνες στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Καλλυντικά για το πρόσωπο και το σώμα που ερμηνεύουν και αποκαλύπτουν τις τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς, προσφέροντας καινοτόμες απαντήσεις και λύσεις βασισμένες στην επιστημονική αυστηρότητα.

021

Body Drench Oils

Η Body Drench είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ονόματα στην επαγγελματική αγορά και διανέμεται σε όλο τον κόσμο σε περισσότερες από 40 χώρες. Από τα αγαπημένα προϊόντα των επαγγελματικών spa,  είναι φημισμένα για την αποκατάσταση των ιδιοτήτων του δέρματος τρέφοντας και βελτιώνοντας την όψη του.

020

Sunkissed Makeup

Βραβευμένη εταιρεία για τις σειρές καλλυντικών κυρίως του μπρονζέ μακιγιάζ. Αποτελεί σταθερή αξία στις βιομηχανίες ομορφιάς, στους επαγγελματίες μακιγιάζ, στις διασημότητες του Ηνωμένου Βασιλείου και bloggers ομορφιάς.

015

CND Shellac

Η εταιρεία CND έχει αναπτύξει επαγγελματικά προϊόντα και υπηρεσίες από το 1979.  Στόχος τους είναι να παρέχουν όλα όσα χρειάζονται για την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών νυχιών. Τα προϊόντα Shellac κερδίζουν όλο και περισσότερες θαυμάστριες αφού τα συγκεκριμένα βερνίκια παραμένουν αναλλοίωτα μένοντας περισσότερο από δύο εβδομάδες και χωρίς να προκαλούν βλάβη στα νύχια.

019

Essie

Με έδρα τη Νέα Υόρκη η essie cosmetics είναι γνωστή παγκοσμίως για την πρωτοπορία των προϊόντων της. Εταιρεία ηγέτης στο χώρο της, η essie συνδυάζει τη μόδα με τη λειτουργικότητα και είναι γνωστή παγκοσμίως για την πρωτοπορία των προϊόντων της
Τα προϊόντα ομορφιάς essie διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους και είναι πάντα σε αρμονία με τις πιο trendy τάσεις. Όλα τα βερνίκια νυχιών essie δεν περιέχουν DBP, φορμαλδεΰδη, και τολουένιο.

GiGi Waxing

Το 1972 ιδρύθηκε η εταιρεία GiGi αλλάζοντας για πάντα την βιομηχανία αποτρίχωσης. Δημιουργήθηκε από την πεποίθηση ότι η επαγγελματική αποτρίχωση θα πρέπει να είναι μια οικεία και προσωπική εμπειρία και όχι απλώς μια ρουτίνα. Τα προϊόντα τους αφήνουν αμέσως το δέρμα λείο, απαλό και απαλλαγμένο από τρίχες και είναι αρκετά ήπια για τις ευαίσθητες περιοχές.

NBM Microblading Colors

Τα NBM Microblading Colors χρησιμοποιούνται κατά την διαδικασία του ημιμόνιμου τατουάζ φρυδιών.  Τα χρώματα Microblading δεν περιέχουν αζωχρώματα, τεχνητά συντηρητικά και ίχνη τοξικών βαρέων μετάλλων. Κατασκευάζονται στη Γερμανία, παρέχουν σφραγίδα γνησιότητας και πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας. Συγκεκριμένα, είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN ISO 9001 και 13485 και μικροβιολογική ασφάλεια που επιβεβαιώνεται μέσω του dermatest. Η εξαιρετικά ιξώδης υφή των χρωμάτων Microblading προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα χρώματος και μπορεί να εισαχθεί εύκολα μέσα στο δέρμα.

NBM Eyelash Extensions

Οι βλεφαρίδες NBM Eyelash Extensions είναι τεχνητές βλεφαρίδες που τοποθετούνται πάνω στις φυσικές, τούφα τούφα. Η επιμήκυνση παραμένει στη βλεφαρίδα έως ότου η φυσική βλεφαρίδα πέσει και αρχίσει να αναπτύσσεται και πάλι. Οι βλεφαρίδες NBM είναι πολύ ελαστικές με μεταξένια και λαμπερή όψη. Χάρη στα ποιοτικά τους υλικά, οι βλεφαρίδες αυτές έχουν πολύ φυσική εμφάνιση και είναι εξαιρετικά βολικές.

Επικοινωνήστε μαζί μας!